Skrivet av: Tord Sand | juli 24, 2010

En inspirationssida om Energi – Glädje – Hälsa

Lite nyheter på en sida för dig som söker inspiration om Livsstilsfrågor, eller vill få coachning av vårt nätverk och kanske själv önskar synas tillsammans med övriga på denna hemsidan >>  En inspirationssida om Energi – Glädje – Hälsa.

Lite om innehållet >>

Vårt fokus är allsidig personlig utveckling och självförverkligande med målet att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv. Då är kost och träning förvisso viktiga komponenter, fast forskning visar att 80% redan vet vad de borde göra och ändå är det bara 20% som gör något med sin kunskap.
 
Vi riktar därför i första hand in oss på den största utmaningen av dem alla… att få dig att göra allt det du redan vet att du borde. Vi assisterar dig till att hitta dina egna lösningar, bygga motivation och behålla den, ta välgrundade beslut och driva igenom dem hela vägen fram, skapa nya vanor som tränger undan ovanorna, hitta din passion och mening i tillvaron och verkligen göra din grej.
 
Även om vi har vår bas i Borås accepterar vi uppdrag på nationell basis. Detta är möjligt genom de coach- och distansutbildningsverktyg som vi tagit fram i samverkan med erfarna coacher och tränare samt systemutvecklare.
 
SundLivsstil fungerar även som en arena för våra partners och ambassadörer, vilka får tillgång till våra verktyg för att ta sig an såväl gemensamma som egna kunder.
 
Tillsammans erbjuder vi en bred flora av tjänster riktade till företag och privatpersoner – från konsultationer enskilt och i grupp med legitimerad sköterska, dietist, sjukgymnast samt certifierade coacher till inspirationsföreläsningar, workshops och kurser.
 
Hjärtligt välkommen!
 
Vi jobbar för fullt med hemsidan och mer innehåll kommer kontinuerligt, håll utkik!
 
SundLivsstil ingår i paraplyorganisationen www.lyckas-online.nu , vill du synas tillsammans med oss övriga hälsoinspiratörer och bloggare på denna sidan så ansök om ett medlemskap via denna länken >> http://www.lyckas-online.nu/ansokan.aspx och lyssna på videon som följer;
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: