Skrivet av: Tord Sand | november 11, 2017

En dag i paradiset

När vi på en ledig söndag kanske våndas över att vi ska till jobbet en kall och gråmulen måndag, så kanske vi bör inse att vi egentligen är på väg att få uppleva ännu en dag i paradiset?

Vi vet ju att många i världen lider och far riktigt illa, de lever i krigszoner, är bostadslösa eller svårt sjuka och hade inget hellre önskat än att få byta med oss och gå till ett arbete.

Jag är så innerligt tacksam för mitt liv, för att jag får lyckan att finnas inte bara för min egen del utan för så många som jag mött vilka sagt dom älskat mig, eller att dom varit tacksamma för mitt stöd och kommer i framtiden att möta än fler som ger tillbaka av sin tacksamhet för att vi finns för varandra på ett eller annat sätt.

Mitt liv i paradiset på jorden har skänkt mig så oerhört många fina möten fyllda av glädje, skratt, upplevelser och kärlek från de som gett sitt allt för mig, vilket gör mig varm i hjärtat då minnena finns för alltid väl bevarade där och önskade dela min känsla med dig i detta nu.

Videon med Phil Collins är väldigt talande, så skänk en vän eller kärlek en omtanke för att ni finns för varandra i Paradiset vi är lyckliga att få leva våra liv.

Glädje & Kärlek 


#PhilCollins #Another #Day #In #Paradise

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: