Om Tord

Jag är en mångfacetterad själ med många järn i elden, från grunden en sann entreprenör.

Gillar att skriva om livsstilsfrågor samt allt spännande som nu sker i sociala medier där det fullkomligt exploderar av nya uppdrag där jag både föreläser, håller workshops samt skapar maximal synlighet för välkända varumärken, företag, föreningar, kommuner m.fl.

Under mina år på Costa del Sol så var rollen som Human resource i ett Telecombolag i Malaga en spännande utmaning, där jag lärde mig mañana-livsstilen samt kombinerade den med ett utpräglat intresse för kommunikation över alla gränser vilket kommer väl till pass i min profession av idag.

Vem kunde väl ana vilken otrolig utveckling det skulle bli inom sociala medier, där det för en del nästan blivit en livsstil att kommunicera och synas på ett helt annat sätt än man gjort tidigare både som person och varumärke.

Min roll som marknadsförare och rådgivare kring sociala medier är främst att stödja och utveckla mina uppdragsgivare i området, dels för att dom ska förstå vilken enorm kraft och genomslag det har när man når tiotusentals läsare med bara några knapptryck på datorn.

Internet och Google som kallas för ett ”reputation management system” är idag ansett som den snabbaste spridningsvägen för vårt professionella rykte, och genomslaget är gigantiskt då de flesta sociala medierna kopplat ihop sig med just Google.

Och det är just på denna arenan med sociala medier som allt fler önskas synas idag.

Oavsett om det är privata företag, kommuner eller föreningar, så har de samma behov och önskan att synas på ett bra sätt för att vårda sitt varumärke samtidigt som man vill öka sin omsättning oavsett vad det är man säljer och levererar.

Nu ska jag inte lägga ut texten mer här, less is more som det heter så ni får helt enkelt följa med i bloggen eller de sidor jag finns på för att se vad jag gör i min vardag och vilka ni finner längst ner på denna sidan.

Syns du inte så finns du inte, så vi ses!!!

Hälsar
tord-profil-fb

Tord / Instagram

www.sundlivsstil.se –  www.facebook.com/tord.sand – http://se.linkedin.com/in/tordsand – www.twitter.com/tordsand – www.myspace.com/tordsand – http://www.youtube.com/sundlivsstil

Responses

 1. Hej Tord
  Mycket intressant blogg
  Mvh
  Ulf Isaksson

  Gilla

  • Tack Ulf! Jag hoppas den blir välbesökt, det visar sig snart om jag fyller den med vettigt innehåll såklart. c”,)

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: